KONCENTRAT 500ml - Uzený slunečnicový olej
Související produkty
Detailní popis produktu
Použitím koncentrovaného oleje výrazně usnadníte proces uzení a získáte řadu výhod:
Výhody použití:
- odstranění hořkosti
- výrazná uzená chuť v celém produktu
- snížení ztrát až o 10 %
- stabilní dokonalá barva výrobků
- maskuje neobvyklý zápach a chuť nekvalitních surovin
- omezení používání různých příchutí
- konzervační vlastnosti jsou zachovány jako u tradičního uzení
Způsoby použití:
- Přidejte 0,3-0,7% (3-7 gramů na kilogram) koncentrovaného uzeného oleje do mletého masa nebo nádivky.
- Přidejte 0,5-1% (5-10 gramů na kilogram) koncentrovaného uzeného oleje do marinád, omáček a koření.
- Pro uzené, marinované ryby, saláty - přidejte 0,2-0,5% (2-5 gramů na kilogram) koncentrovaného uzeného oleje.
- Nebo olej nařeďte běžným slunečnicovým olejem v dávce 10% a olej nanášejte štětcem na maso nebo ryby před uzením, vařením nebo pečením.
Tekutý kouř a Uzený olej jsou široce používány v průmyslu koření, kořenících směsí, marinád, omáček, nakládané zeleniny.
Uzený olej - je vysoce kvalitní rostlinný olej získaný z olejnatých semen odrůd slunečnice, který prošel procesem uzení. Díky dodržení všech výrobních technologií, včetně čištění a rafinace, deodorizace a mrazení, neztrácí uzený slunečnicový olej od Royal Spice všechny své blahodárné přírodní vlastnosti. Lze jej použít samostatně i přidat do běžného slunečnicového oleje, čímž se dosáhne požadované koncentrace.
- Dodává chuť a vůni přirozenému uzení jakémukoli koření, dokonce i jemně mletému
- Zabraňuje spékání!
- Nevyžaduje žádné speciální vybavení, snadná aplikace
Výhody "uzeného koření":
- mají úžasnou vůni!
- dodávají tradičním pokrmům novou, originální uzenou chuť a vůni
- dokonale se mísí s jiným kořením v různých směsích a koření
- používají se k vaření v suchých i tekutých směsích
Můžete připravit uzený černý pepř, papriku, koriandr, kurkumu atd. Po přidání uzeného oleje získávají směsi koření a koření s česnekem zvláštní vůni a chuť.
(Doporučené dávkování uzeného oleje pro přípravu mletého uzeného koření: od 2ml do 5ml na 50-60g mletého koření).
Při výrobě omáček, uzené soli a tekutých marinád je lepší používat kouřové aroma Aromagold Olše, Třešeň nebo Buk (vyrábí se výhradně z přírodního kouře získaného pyrolýzou dřevěných štěpků (olše, třešeň, buk). Unikátní zařízení umožňuje výrobu produktu bez dehtu, pryskyřic a karcinogenů). Aromagold se přidává přímo do produktu spolu s dalším suchým kořením a extrakty v souladu s technologií výrobce.
Použití Aromagold kouřové příchutě a Uzeného oleje pro přípravu koření, směsí, omáček a marinád s chutí a vůní uzení nemá striktní dávkování, protože rychlost přidávání tekutého kouře závisí na složení a receptuře, na dosažení požadovaného výsledku podle stupně nasycení aroma a chuťových preferencí.
Objem: 500 ml
Země původu: Ukrajina
Min. trvanlivost: viz obal nebo etiketa
NÁVOD KE STAŽENÍ
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maďarské koření a nakládací směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Složení: | kouřové aroma, slunečnicový olej |
Obsah: | 500ml |
Země původu: | Ukrajina |
Forma obalu: | PET |
Doba spotřeby: | 24 měsíců |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.