KOPTISMAK DRŮBEŽ 500ml - Barvící tekutý kouř

249 Kč –64 %
Drubez
249 Kč –64 % 89 Kč 79,46 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)
Můžeme doručit do:
1.8.2024
Možnosti doručení

Barvící tekutý kouř DRŮBEŽ- 500ml

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barvící kouřové aroma pro uzení drůbeže

KOPTISMAK DRŮBEŽ je zcela přírodní přípravek tvořený z výparů kondenzovaných v průběhu spalování vzácného dřeva, s následným čištěním od dehtových látek.
Přírodní aromatizační činidlo značně usnadňuje proces uzení a má řadu výhod oproti tradičnímu uzení.


VÝHODY PRODUKTU KOPTISMAK DRŮBEŽ PRO MASNÉ VÝROBKY

- dodává masu stabilní a ideální zlatavou barvu
- přírodní kouřová chuť
- prodlužuje trvanlivost hotových výrobků díky svým antioxidačním a konzervačním vlastnostem
- dává chuť a vůni přirozeného uzení
- omezuje proces tepelného zpracování (smažení, vaření, uzení)
- ekonomičtější a zdravější než jiné přísady (zvýrazňovače chuti, konzervační látky);
- maskuje neobvyklý zápach a chuť nekvalitních surovin
- snadné použití, nemění technologický postup
- bez laktózy a síry
- 100% přírodní


V technologii výroby masných výrobků se uzené příchutě používají různými způsoby:

- přidáváním do mletého masa
- při nastříkávání masa
- přidávání do marinád
- při nakládání masa

Procesy solení, mletí surovin, příprava mletého masa, vstřikování zůstávají nezměněny v souladu s aktuálním technologickým předpisem.
Použití kouřových dochucovadel nemá striktní dávkování, protože dávkování přídavku závisí ve větší míře na složení receptury a chuti spotřebitelů.
Také koncentrace může záviset na surovinách použitých při výrobě produktů: vepřové, hovězí, kuřecí, proteinové doplňky.

DOPORUČENÉ ZPŮSOBY APLIKACE A DÁVKOVÁNÍ

- do nakládacího solného láku nebo marinády - do marinády nebo solného nakládacího láku přidejte barvící tekutý kouř 1,5-2% (150-200ml tekutého kouře na 10 litrů solného nakládacího nálevu nebo marinády nebo více v závislosti na intenzitě požadované barvy).
- do vody - do vody dodejte barvící tekutý kouř v poměru 1 litr tekutého kouře na 15 litrů vody. Teplota vody musí být v rozmezí +18- +25С.
- do masové směsi – do masové směsi přidejte 0,8 - 1%  "Koptismak".

Pokud příprava masa spočívá v další přípravě v troubě nebo udírně, doporučuje se zkrátit dobu přípravy o 10-15%. 

Objem: 500 ml
Země původu: Ukrajina
Min. trvanlivost: viz obal nebo etiketa
NÁVOD KE STAŽENÍ

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Maďarské koření a nakládací směsi
Hmotnost: 0.6 kg
Složení: kouřové aroma, voda
Obsah: 500ml
Země původu: Ukrajina
Forma obalu: PET
Doba spotřeby: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: